fredag, februari 10, 2012

Livet efter tentan

Tentan är över. Godkänt på kursen Nordens språk (med fokus på danska och norska), och det ska jag väl vara nöjd med. Speciellt med tanke på att jag satt framför mina lärare under förhöret, förlåt den muntliga tentan och typ inte kunde tänka en enda vettig tanke. Kom inte ihåg några som helst ändelser och fattade inte att det var monoftongering som de var ute efter. Men ja. Skitsamma. Nu är det gjort och det blev ju godkänt i alla fall.

På måndag börjar fornisländskan. Ska bli spännande, men läskigt. Sen blir det Språksociologi och Textanalys och textproduktion också. Kul att själv få välja kurser, förresten. Hoppas jag inte ångrar mig.

Idag har jag varit och tränat (30 minuter promenad dit, 60 minuter träning, 15 minuter massage och 30 minuter promenad hem). Det var skönt, jag behövde få ut lite aggressioner.

Sen har jag suttit och kollat på slutet av säsong 4 av Doctor Who. Sista säsongen med David Tennant. Buhu. Men jag har fyra "christmas specials" kvar! Och det är ju bra. Sen står ju även säsong 5 redo att börja tittas på ... Men jag tror att jag ska ta säsong 4 av Torchwood mellan.

Eh, ja. Sen har jag 30 minuter textning till nästa fredag också, förstås. Men det hinns nog med någonstans, det också.

2 kommentarer:

Sandra Li sa...

Alltså jag vet inte så noga vad svt forum är, men igår var det tydligen från riksdagens framtidsdag. Massa föreläsningar om framtidens teknik och hälsa för riksdagsledamöter.

Bodypalace sa...

Sorgligt och tragiskt inlägg jag har fått inskickat till bloggen :/ peppa peppa stötta stötta!