fredag, september 16, 2011

Söderhamn

Just nu är jag uttråkad. Tänker att jag verkligen, verkligen måste diska, men har ingen lust.

Antalet sändningsprogram jag har textat/håller på att texta är nu uppe i fem stycken. Har bara sändningsdatum för det första: Skapa stort går på SVT2 torsdagen den 29/9 kl. 13:45. Läskigt.

I morgon ska jag göra nåt väldigt roligt, nämligen träffa Jenny i Söderhamn. Hon och jag känner varandra sedan skrivarlinjen 2005/06, men vi har inte träffats sen dess. Däremot har vi hållit kontakten via Facebook en aning, men det känns ändå lite läskigt. Tänk om jag har förändrats så mycket att vi inte går ihop längre? Det vore jobbigt. Speciellt då vi har tänkt åka till USA tillsammans på sommaren/hösten 2013 ...

Har även väldigt ont i huvudet och käkarna, för tydligen så sover jag inte så bra (jag biter ihop käkarna när jag sover). Varje gång jag öppnar munnen eller tar en tugga av någonting så knäpper det till. Inte direkt skönt.

Nä, om jag skulle ta och ta mig för någonting nu då.

5 kommentarer:

Sandra Li sa...

Åh vad skoj att träffa en gammal kompis! Varför USA just om två år?

Sandra Li sa...

Åhå vad trevligt! Ja det går mer pengar än man tror... jag har fortfarande inte räknat på vad vår enmånadsresa gick på. Vart hade ni tänkt åka? (jag blir helt lyrisk, det här är det roligaste som händer just nu, att nån ska ut och resa)

Vanessa sa...

Att diska är typ det värsta som finns :D

Sofia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sofia sa...

Haha, hoppsan. Skrev en kommentar men råkade ta bort den. Jaja. Ja, hoppas tidslinjen blev bra. Lite orolig att jag var för oseriös dock... men vafan, det var ju meningen att man skulle vara kreativ, då får man väl skämta lite också! Hoppas jag... Japp, har Daniel som handledare!