tisdag, november 24, 2009

Gjort och planerat

Det var roligt att vara i Lund. På lördagen var vi på 4H-gården som ligger i närheten av var A bor. Ester och Albert verkade tycka att det var roligt, och även jag blev som barn på nytt. Det fanns en gris, hästar, katter (varav en hade fått kattungar som vi också fick titta på), massvis av kaniner, två hönor och en tjusig tupp.

Hann i och för sig inte prata så mycket med A (eller Kristofer, för den delen) under helgen, det blev mest att leka med barnen, men det var roligt det med, om än en aning utmattande.

I går var det redovisning på SDT:n, och det kändes skönt. Sista lektionen på den kursen. Nu är det några inlämningsuppgifter som ska in, och sen slipper jag förhoppningsvis korpuslingvistik något mer.

Började dock ny kurs i dag: Språket, individen och samhället. Sociolingvistik och psykolingvistik är väl det som kursen innehåller egentligen, bakom det tjusiga namnet. Verkar rätt okej, men ändå mycket att göra. Det tycks aldrig lugna ner sig.

Och på fredag ska vi åka till Stockholm med klassen, för då blir det studiebesök på Norstedts och Atlas förlag och det ska bli intressant.

1 kommentar:

Sophia sa...

Oooh. I love 4H-gårdar och sånt där! Jag och Sandra var på Skansen och klppade getterna i somras och det var en av de bästa sommardagarna! :)

Hoppas Stockholm blir mysigt också. Eller ja, intressant! :)