fredag, augusti 28, 2009

Nolleveckan -09

Nu är det bara en kväll kvar av nolleveckan, och den har varit fantastiskt rolig! Ingenting alls att vara nervös för, faktiskt. Tisdag var det namnlekar på dagen och picknick och brännboll på kvällen. Onsdag var det regn, så uteaktiviteterna blev inställda och i stället blev det hejaramsa-skrivande på institutionen och sedan "rumsorientering". Kvällen bestod av pubrunda med uppgift att ta reda på svaren på en massa frågor vi fick.

Torsdag ville MW att jag skulle jobba (så då gjorde jag det) 11:30-19, vilket innebar att jag missade alla aktiviteter. Och i dag har vi haft poängjakt på stan och hållit på och besvärat en massa människor helt i onödan. Mest anmärkningsvärt var det att Sofia N doppade sig i Fyrisån nedanför Gotlands och att Oscar sprayfärgade hela håret grönt ... Men vi gjorde också andra saker, som t.ex. att klappa en tonåring, hjälpa en man i kostym över vägen, böta felparkerade cyklar, sjunga en sång (och försöka få ihop några mynt), vända ut och in på våra kläder, göra en mänsklig pyramid på tågstationen och önska fem personer välkomna till Uppsala! Men det gav poäng ... Och i kväll får vi se hur det gick, för då är det diplomeringsceremoni och mat ute på nation. Bilder från veckan finns här.

Som sagt så har det varit riktigt, riktigt roligt och dessutom så har våra faddrar varit otroligt bra: Inte alls elaka och dessutom har de haft riktigt bra humor när de har hittat på våra uppdrag.

Inga kommentarer: