tisdag, juli 01, 2008

IE vs. Firefox

Jobbat till tre i dag, sen glass och prat med Sandra Li på stan. Det var trevligt, och ganska mycket snack blev det. Hade tänkt äta med pappa på italienska resturangen, men det blev inte av eftersom det blev så sent. Kanske blir nästa gång han är hem i stället.
Min dator är för övrigt tillbaka i lägenheten nu, och lagad är den. Olyckligtvis så är det så att nu när själva datorn är fixad, så har internet explorer slutat fungera som det ska. (Det här skriver jag från pappas gamla dator - min reservdator - om ni tycker att det verkar skumt att jag sitter vid internet och skriver trots att inte internet fungerar.) Snubbarna på dataaffären tycker jag ska fixa Firefox som webbläsare i stället, och just nu så funderar jag allvarligt på saken.
Ja, ja ... Vi får väl se hur det blir.

3 kommentarer:

Sandra Li sa...

Tack för en trevlig stund igår. Hälsa kissarna.

Anonym sa...

Hej du. Glass och småprat låter helt underbart. Själv har jag just fått en utskällning av en kund för att jag ringde och talade om att vi hade hittat hans plånbok. Han var väldigt otrevlig och oförskämd. Undrar just vad han tror att livet går ut på. Det är bra sorgligt att sådana ska få bebo vår planet och att dom är så jävla många. Eller är det så att de är överrepresenterade bland de som uppsöker kundtjänst? Jag försöker lobba för att vi ska installera en box-säck bakom en avbalkning, men av någon anledning får jag inget vidare gehör. Synd, synd. Ha det bra! /Ida

Lena sa...

Hej T. Jo, jag vet ju det egentligen, men ibland är det lätt att tvivla på sin egen kapacitet. Pratade med Sandra om att ni setts. Vad kul! Hoppas jag och M får hänga på nästa gång! :)