onsdag, juni 18, 2008

Svenska fotbollslandslaget (och planerna för midsommar)

Det är Sverige - Ryssland på TV, men jag har gett upp ungefär tjugo minuter in i andra halvlek eftersom Ryssland leder med 2-0 och Sverige faktiskt inte spelar det minsta lilla bra. De blir alltid så upphaussade och sen faller de alltid lika platt. Säkerligen väldigt roligt att alltid göra sitt land besviket, oavsett om man klarar sig ända till kvarten eller om man åker ut direkt från gruppen. Det är inte ens lagets fel att folk har så höga förväntningar, jag skulle skylla allting på medierna om jag var dem. Personligen tror jag att felet ligger i att alla minns VM '94. Hallå, folk, det är 14 år sedan nu. Sverige är inte lika bra längre. Sverige måste kämpa mer och kanske försöka sig på någon ny taktik någon gång. Långa bollar på Bengt funkar uppenbarligen inte.
Men egentligen, vad fan vet jag? (Jag är väl nästan lika illa som medierna när jag skriver sånt, antar jag.)
I morgon jobbar jag 6-16, och sedan har jag midsommarlov. Alltså ledig fredag, lördag, söndag. Åker till stugan på fredag förmiddag, och tar bilen tillbaka till Uppsala på lördag. Katterna kommer att vara skitsura för att de får vara själva en natt, men vad ska jag göra? Mina föräldrar firar 40-årig bröllopsdag och det vill jag inte missa. Vill visserligen inte missa vanliga midsommar heller, med alla i närfamiljen och nästan hela Ms sida av släkten närvarande. Det ska bli fantastiskt trevligt.
Förresten så är jag inte lika arg i dag som i går och i måndags, men jag tror det pyr någonstans. Det känns så ...

2 kommentarer:

Sandra Li sa...

Ha en supertrevlig midsommar T, så kanske vi kan ta den där updaten någon dag när solen bestämt sig för att sprida sin värme igen. Hoppas på att det blir i år...

Lena sa...

Hej T! Hur slutade din midsommar? Flipp eller flopp? :)