måndag, juni 16, 2008

Kört fast

Det har varit en grinig dag på jobbet i dag. Inte bara jag, heller, utan många. Skulle gärna vilja säga "alla", men det vore att ljuga rakt ut.
Ju grinigare jag blir, desto mindre kan jag släppa överkörningen. "Överkörningen?", undrar ni nu. Det hela handlar om att jag åkte på semester i två veckor för att sedan komma hem och upptäcka att mina chefer (eller snarare: den högsta chefen) helt enkelt har beslutat att ta bort en av mina leverantörer utan att ens bry sig om att ens prata med mig. Själva idén att ta bort en leverantör må väl vara (kanske inte helförtjust i det, men säger chefen det så får det väl bli så då) ... Men att de inte ens brydde sig om att prata med mig har gjort att jag känner mig extremt överkörd. Uppenbarligen så betyder min åsikt inte ett skit. Och grejen är att jag har pratat med PTB2 om det här, och han förstår och jag trodde att jag skulle må mycket bättre.
Grejen är nu mest bara den att jag inte gör det. Inte ett dugg. Jag hakar ständigt upp på den här historien, och alla andra små grejer som jag förut har kunnat borsta av mig, fastnar som om de vore fästa med superlim. Jag hatar det. Att jag inte kan släppa det, och att jag inte kan förlåta.
Dessutom känner jag hur mina fötter bara glider längre och längre ner i dyn och snart kommer jag att få så jävla svårt att ta mig upp.
Ett sista ryck nu. Kooom igen.

2 kommentarer:

Lena sa...

Hej kära T. Jag förstår dig. Från topp till tå, så att säga. Tyvärr är det väl så det fungerar på LL. Men det får vem som helst att känna sig i underläge. Och du, MÅNGA är griniga på det stället, mest hela tiden. DU ÄR BRA! KRAMAR

Sandra Li sa...

Teresa jag förstår att du är less, jag hade blivit skogstokig och låtit alla få höra det om och om igen. Men det är bara att inse att ICA Supermarket Luthagens Livs inte kan jämställas med en normal arbetsplats. Det har INGENTING med dig och din kompetens att göra. Glöm aldrig det. Kraam