söndag, juni 15, 2008

Datatrubbel

Det har hänt mycket. Fredagen började hyggligt genom trevligt lunchsällskap (SK), men fortsatte värre eftersom min dator inte gick att starta när jag kom hem från jobbet. Fläkten går igång, men ingenting annat. Jag kommer antagligen att behöva lämna in den på något slags reparation och jag hoppas vid Gud att om de inte kan rädda hela datorn, att de i alla fall kan rädda hårddisken ... Och speciellt bilderna och musiken. Helst även Word-dokumenten. Å andra sidan så börjar den bli lite till åren (fem, tror jag) och jag vet inte hur mycket jag är beredd på att lägga ner på reparation om jag ändå måste köpa en ny dator snart. Hemskt, men sant.
I går jobbade jag egentligen till sju, men jobbade in en kvart på lunchen för att hinna hem till andra halvlek av Sverige - Spanien i EM. Det stod 1-1 efter första halvleken (som vi lyssnat till på radion på jobbet), men sen så går de små filurerna och förlorar med 1-2 på tilläggstid! Argh!
Dock så lånade jag i går pappas dator så att jag kan sitta här och skriva just nu. Före detta intressanta inlägg, dock, så har vi spenderat dagen hos Jo och Reli. Alla var med, även Andrea, Kristofer, Ester och Albert. Det har varit trevligt; jag har suttit och hållit i den snart tremånaders knubbisen en lång stund. Han är så fantastiskt söt ... Och så är det bara att langa tillbaka honom till mamma Andrea när han har ledsnat på mig och blir lite tjurig.
Got to go. Duscha, sen sova. Godnatt!

1 kommentar:

Sandra Li sa...

Vad ska du göra på midsommar cupcake?