lördag, maj 24, 2008

Rädda oss


Det blev en dramatisk kväll igår på personalfesten. Vi märkte egentligen inte att det var fullt så dramatiskt förrän vi kom i land och det stod två brandbilar, två ambulanser och fick höra att det var en räddningshelikopter på plats. Dessutom kryllade det av poliser som skulle ta namn och personnummer. Det som hände var att båten ryckte till väldigt när vi började närma oss Skarholmen, och det började ryka och lukta konstigt (alltså inte bara rök). Vi blev beordrade upp på däck, så där stod vi och frös medan besättningen fick rädda oss undan att brinna upp. Sedan kom det några brandmän (tror jag) med båt som ... Ja, läs själv.

Hur som helst så kom vi till Skaris (resturangen) mycket försenad, men de allra flesta var fortfarande vid mycket gott mod. Berodde antagligen på alkoholen. (Nej, jag hade inte druckit nästan nåt: Ett glas vin på båten.) Sen hade vi en jävligt rolig kväll! Det blev grillbuffé, vin, sång och dans ... Och även om jag har fruktansvärd huvudvärk i dag så drack jag inte mycket alls. Tror däremot att mitt "jag har varit vaken i 23 timmar" kan ha haft någonting att göra med saken.

2 kommentarer:

Sandra Li sa...

Teresa, en sån där sak händer bara när Luthagens Livs ska göra nåt. Så himla typiskt. Ja skönt att du fick en bra kväll iaf :)

Och det där med ESC vete fan alltså. Jag förstår inte hur folk röstar, hur i hela fridens namn kunde Norge glida upp på en femte plats när det var den mest intetsägande låten jag hört på länge. Och Ryssland, ja du, de har väl alltid köpt till sig saker och ting. jag är inte ett dugg förvånad. Men glad att inte Spanien vann iaf ;)

Lena sa...

Jag har hört en hel del om den där kvällen, mycket som jag ville veta, men också en hel del som någon kunnat få bespara mig... ;)