torsdag, april 17, 2008

Let's just talk about it

Är så jävla trött hela tiden just nu så att jag skulle vilja spy på alltihopa, men nejdå här ler man och försöker känna sig inspirerad. Det går sådär. Att le är ganska lätt att fejka. Inspiration = inte lika lätt.
Apropå att vara onöjd så hade jag mitt medarbetarsamtal i går och jag vräkte ur mig allting som jag ogillar och stör mig på. Det var fantastiskt skönt. Sen i dag tyckte jag dock inte att det var fullt lika skönt, för jag fick så klart dåligt samvete även om jag egentligen inte anser att jag har fel i att säga vad jag tycker. Men skitsamma. Sagt är ändå sagt.

Egentligen borde jag sova, för jag har sovit så extremt dåligt de sista två nätterna, men här sitter jag. Och skriver. Vilket egentligen inte går så bra, det heller.

2 kommentarer:

Sandra Li sa...

Ojoj oj, var det Brunnberg som höll i det där samtalet? Isf var han nog mest skrajsen. Vad är planerna för hösten nu? Kommer du in på utbildningarna du sökt tror du?

Lena sa...

BRA ATT DU SÄGER VAD DU TYCKER PÅ JOBBET! Det kan verkligen behövas. Jättekul att jag fick prata lite med dig häromdagen. Dock trisst att jag inte träffade dig! KRAMAR