fredag, januari 25, 2008

Boden

Kollade på På spåret i dag, eller zappade snarare, och hamnade på SVT1 precis när de startade resa två. Otroligt klyftig som man är så kände jag igen norra delen av landet och tänkte att jag kanske kan få se någon del som man känner igen. Tog förresten resmålet på åtta poäng, ungefär fyra sekunder före Filip och Fredrik. Delfinen. Luleå. Och på fyra poäng så åkte de in i Boden. Hildursborg susade förbi. Tågstationen. Och jag kan inte hjälpa det, men jag saknar den lilla fula staden, trots allt.

Bilderna föreställer (uppifrån och ner): Boden centrum (fotograferat från stadshuset, med det gula sparbankshuset i mitten och Bodensia, "stadshotellet", till höger); Utsikt från Svedjefortet, det fort som jag känner till bäst och som jag har bott närmast (ca två kilometer i från) under hela min uppväxt; och slutligen Bodens, faktiskt, vackra järnvägsstation. Alla bilder tagna från boden.se.


1 kommentar:

Lena sa...

Bra att han hade mage att ringa och be om ursäkt iallafall då! :) Hoppas att du haft en bra helg. Jag tror jag ska baka mer snoddas nu. Haha.