torsdag, januari 06, 2011

Märta

Det har inte hänt någonting vettigt på flera veckor, känns det som. Men i morse (läs: i natt) föddes Märta, As tredje barn och mitt fjärde syskonbarn! Yay! Allt är bra med dem, och jag har till och med pratat en liten stund med A.

Sen träffades jag och Sofia och gick igenom lärarens anteckningar på vår lingvistikuppsats. Vi struntade i vissa grejer (men ändrade andra), men jag måste säga att jag inte känner någon större ångest över det. Kanske skulle ha brytt mig mer om inte betyget redan var satt och inrapporterat. Efter vi skrivit klart så fixade vi ihop tacos (eller snarare tortillas) och åt lunch och tittade lite på TV. Det var skoj att träffas en stund, jag har haft det rätt tråkigt nu över jul och nyår.

Så, en mycket bra dag.

1 kommentar:

elina sa...

Haha! Sant! Men det är för att mat är så roligt att fota! och tja... för att jag behöver mat. Liksom sådär sanslöst vardagsaktigt, man liksom äter ju varje dag? haha...Nej, men. Ja... alltså sitter ju här med ett foto nu på kvällens taco-middag... tror jag väntar med att lägga upp den bilden, bara en lite stund nu, haha! ;)