lördag, maj 29, 2010

Slut på första året som student (hoppas jag)

Skrev litteraturtentan i förrgår, satt sju timmar i skolan och skrev (9-16), men vet ändå inte om det blev så bra. Hoppas verkligen, verkligen, att jag slipper göra om den, för i så fall vet jag inte hur jag skulle skriva. Sen hade jag ju anordnat en pubrunda för vår engelskagrupp, men bara Lisa och Theresé dök upp. Spelade inte så stor roll att vi inte blev så många, för vi hade jätteroligt. Påbörjade ett spel när vi var på Kalmars och fortsatte med det ända tills dess vi gick hem. Det blev dock inte en hel pubrunda, för Värmlands och GH var stängda, Stocken hade klubb (vilket vi inte orkade köa för) och ingen av oss var säkra på var ÖG låg (och vi orkade inte leta eftersom det spöregnade ute). Sen hann vi inte riktigt vändan runt heller, men vi gick i alla fall på Snerikes, Kalmar, V-Dala, Uplands, Smålands och Norrlands. Sen gav vi upp, för vi var dyblöta och trötta efter att ha suttit i skolan och skrivit hela dagen.

I går gjorde jag ingenting. Var lite på stan, gick hem och spelade 'C.S.I. - Deadly intent' på datorn (vill bara säga att när jag köpte den så kostade den 99:-, inte 249:-!) ... Och så kollade jag lite på TV. Läste lite i Percy Jackson and the Titan's Curse. Det är skönt, måste jag säga, att läsa en bok som jag har valt själv.

Och i dag jobbar jag 18-23:20. Yay ...

1 kommentar:

Zachan sa...

Hej!
Hoppas alla tentor har gått bra! Jag har en (eller egentligen två) kvar, på torsdag. Hoppas verkligen den går bra. Ska sätta mig imorgon och plugga järnet. Har itne haft tid att plugga förrän nu, planerar ett bröllop och arbetar på sommarens konferens.

Det där med att läsa böcker man själv valt förstår jag. Det är grymt skönt att få välja själv =)

Bless!
Alex