söndag, februari 21, 2010

Dålig dag

Det är söndag och jag ska försöka plugga till tentan på fredag. Det kommer inte att gå bra, jag är rätt säker på den saken i alla fall. Somnade extremt sent igår, först vid 04-tiden. Sen steg jag upp strax efter nio ... Är trött nu. Dessuom är jag rädd för att min balkong ska rasa ner eftersom jag inte har skottat den på hela vintern. Vågar för övrigt inte gå ut på den längre. (Känns verkligen som om den ska rasa vilken sekund som helst.) Nåväl. Först dusch, sen frukost, sen plugg.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Men herregud. Tentaångesten börjar krypa sig fram nu alltså. Hur vill du göra i veckan? Jag pluggar gärna tillsammans så mycket som möjligt, vad tycker du?

Anonym sa...

Ingen fara på taket, nån kanske får din balkong i huvet, men huvudsaken är att den inte rasar medan du står på den. =) Kan ju inte låta bli att gotta mig lite i att jag inte behöver ha tentaångest mer. Jag har bytt ut den mot laga-mat-ångest. Herregud, måste jag verkligen laga mat!? Stackars mig! Nädå, jag har precis varit på ridtravarföreningsmöte och det var kul. Så jag ska inte klaga. Lycka till med tentan och pluggandet! /Ida