söndag, januari 31, 2010

Helgens händelser

Har precis bäddat rent i min säng. Lämpligt att göra mitt i natten, men jag har inte tagit mig för förrän nu. Annars har dagen varit relativt händelselös. Varit ut på stan och kollat i affärer, hittade ett par jeans och en blus som jag köpte. Igår var förresten jag också på stan, då tillsammans med Jo, Reli och Amelia. Fikade på Kardemumma, det där caféet som ligger bredvid stadsbiblioteket. De hade väldigt goda bullar och det var en väldigt trevlig dag överhuvudtaget igår. Sen gick vi till M&Ps lägenhet och ringde till Ester som fyllde år. Vi slog på högtalarfunktionen på telefonen så att hon skulle kunna höra oss båda två, men hon hörde nog mest Jo i alla fall. Jag fick hur som helst prata med Ester i dag, för då ringde hon och tackade för presenten.

I morgon är det skola igen. Har inte läst kapitlet i kulturboken ännu, men jag kanske hinner i morgon. Annars så är det som det är. Nu måste jag i alla fall sova.

1 kommentar:

Sofia sa...

Men Teresa, halv tolv är inte mitt i natten. Råkade sova bort föreläsningen, men det märkte du väl kanske. Plugga lite kultur imorn kanske? Tänkte att man skulle göra instuderingsfrågorna till kapitel ett direkt, så man har det färskt liksom... what say you?