söndag, april 05, 2009

Vår och ansökningstider

Har gjort klart deklarationen och skickat in den i dag. Känns rätt skönt att ha gjort det i god tid för en gångs skull. Sen har jag inte gjort så mycket mer, i och för sig, men dagen känns ändå inte bortkastad.

Bjöd över M&P på ost (etchola) och limoncello på balkongen eftersom det ändå har varit fint väder de senaste dagarna (även om det nu inte varit skitfint just idag). Vi satt där och pratade rätt länge och det var trevligt. Det går ju inte att sitta inne i min lägenhet eftersom P är jätteallergisk mot katterna.

Nåväl. Sen upptäckte jag i går att det blir ett språkvetarprogram till hösten (även om uppgifterna inte var sådana i höstas), så jag har skickat in en anmälan till det i förstahand och till en 100 %-kurs i engelska i andra. Men även om jag kommer in så är det inte säkert att jag ska börja studera i alla fall. Det finns andra faktorer som spelar in och som jag måste ta hänsyn till. Men jag håller er uppdaterade!

Nä, om man skulle gå och sova nu ... Det blir ju jobb i morgon. Men ledig tisdag och sen väldigt kort vecka p.g.a. påskhelgen. Stressigt först och ledig sen. Det blir kanske bra, det här. Vi får se.

2 kommentarer:

elin sa...

Kul! Jag ska också plugga i höst!

Anonym sa...

jo jag e less på bloggandet...