söndag, november 23, 2008

Ansökan

Jag har skickat in ansökan nu. Den var skitdålig, och jag säger inte det bara för att jag är negativ idag. Den var faktiskt dålig. Egentligen så tror jag inte att jag kommer att bli antagen, för jag är inte stresstålig, jag har nästintill ingen simultankapacitet och jag är nog egentligen inte så bra på svenska som jag tror att jag är. Det gör mig deppig. Hela grejen gör mig deppig. Och i morgon måste jag gå till jobbet och det gör mig också deppig. Depp depp depp.

Men i dag har jag hittat en bra morgonrock på Åhléns. 20 % rabatt dessutom och hoppas att den inte har krympt 20 % i tvätten för då kan jag inte ha den längre. Och det vore ju jävligt irriterande.

På tisdag fyller Jo år och då ska vi nog gå ut på stan och hitta på något roligt. Fast egentligen firade vi henne och Reli igår och det var trevligt. Och gott. Hon är ju konditor och bjuder alltid på alldeles för goda kakor. Mycket mystiskt, speciellt eftersom hon har en fyramånaders baby att ta hand om och ändå lyckas hon hitta tillräckligt med tid för att baka? Jag fattar inte. Själv ids knappt diska när jag kommer hem från jobbet.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Så spännande, lycka till med antagningen!

Sophia sa...

Håller tummarna - numera ända från Stockholm! ;) Lycka till-kramar!