tisdag, oktober 28, 2008

Teresa i två versioner

Så här ser jag ut nu för tiden. Klippte mig i dag, och egentligen så är det väl inte så bra kort, men jag tycker att det blev en förbättring. Synd att en bra klippning inte kan få en att gå ner i vikt några kilo. Själv är jag för slö för att göra nåt åt saken.

I andan av tyska Oktoberfest så beslutades det i slutet av förra veckan att förnedra personalen i charken med att tvinga dem att sätta på sig en tyrolerhatt. Det kan tänkas vara den absolut fulaste outfit jag har haft på mig. Någonsin. Ser ni det plågade leendet? Vill ni veta någonting värre? På baksidan av hattskrället så står det "Jodeliho!". Jag planerar hämnd.

Och så en tråkigare (mindre skrattretande, åtminstone) notering: Jag kommer inte att komma iväg på 3 doors down-konserten p.g.a. att jag inte får ledigt från jobbet.

4 kommentarer:

Lena sa...

Det är vid tillfällen då någon dåre kommer på sådana här förnedrande idéer som jag är jäkligt tacksam över att vara mammaledig! Överlevde du? ;)

Jennie sa...

Så skönt att slippa hattarna! Nice haircut!

Sophia sa...

Stackars, stackars, stackars er. Jag lider med dig till tusen. Men skönt med schysst civil frippa iaf! :)

Lena sa...

Haha. Jag tycker att jag INTE ska komma tillbaka snart. Undrar varför! ;) Men det vore roligt att få se dig lite oftare iallafall! Jag har kommit fram till att jag nog faktiskt fick träningsvärk i magen när jag stod böjd som en ostbåge och rengjorde fläkten häromdagen. Låter det logiskt? :) Kram