lördag, maj 03, 2008

Nu åker vi snart

I dag åker jag och mina föräldrar till Italien (Rom + Neapel). Är jag nervös? Ja ... Och jag vet inte varför. Brukar inte vara nervös för att flyga och jag brukar tycka om att se nya grejer. Lite nervös för att lämna katterna i tolv dagar, men å andra sidan så är Elina så snäll att hon har lovat att bo här under min semester. Tur det. Skulle inte ha gått att åka annars.
Borde städa och packa det sista nu och sen äta frukost och sen duscha och göra mig i ordning. Nu fick jag hicka. Förresten så känns det underbart att slippa gå till jobbet i hela två veckor.
Nu måste jag gå om jag ska hinna. Ska försöka uppdatera bloggen någon gång medan jag är borta, men vi får väl se hur det går ... Annars blir det långt inlägg när jag kommer hem i stället!
P.S. Här eller här kan ni se vad vi har för väder när vi är i Rom (3-12/5) och här eller här när vi är i Neapel (12-15/5).

3 kommentarer:

Sandra Li sa...

Oj oj jag är lätt avundsjuk Teresa! Du kommer få det supermysigt det kan jag lova. Och jadu, jag kommer att jobba i incheckningen på arlanda för diverse olika flygbolag. Det ska bli riktigt skoj :) Får se hur länge jag klarar mig utan att gnälla på de förskräckligt tidiga mornarna. Förresten måste jag säga att dikten var n riktig succé!

Anonym sa...

Hola bandola, äntligen får hon åka te Rom, glad för din skull tjejjen. Å du sören e coolare än dina fjösar :-P kram

Lena sa...

Hoppas du har en kanonresa T! :)