onsdag, april 23, 2008

Det var mörkt på dagen, men nu verkar det ha ljusnat

Har haft en dålig dag vars höjdpunkt (eller kanske snarare bottennapp) var att jag tappade ut hela min lunch på golvet i fikarummet. Sen blev jag så förbannad att jag inte gick och köpte någonting nytt heller. Nu är jag dock gladare, för jag hade middag hemma och får man bara mat i magen så känns allting mycket lättare.
Till helgen har jag några grejer jag måste uträtta, bland annat måste jag göra ytterligare en extranyckel och sen måste jag vårstäda hela lägenheten. Det är bara en vecka och två dagar kvar till semestern! Vem hade kunnat tro att den här dagen någonsin skulle komma?

1 kommentar:

Sophia sa...

Neeej, botten var verkligen rätt omdöme. Dagar när man tappar ut sin matlåda är verkligen sugiga.

Men! Inte skrev jag fel inte. Sandra sa att hon pratat med dig om att det blir utgång på fredag, men att du låtit lite tveksam efter förra helgen tunga söndagsmorgon. Klart jag kan ha missförstått det hela, men det tror jag inte och om jag skulle gjort det så har vi rett ut det nu! Bra att jag som inte ska med gjorde det! :)

Nu ska jag lägga mig och kramas med Dizzan (mamma och pappas hund som ligger i knät på mig i skrivande stund) och sova! Nighty night och hoppas imorgon blir bättre!