onsdag, mars 19, 2008

Fundersamt

Jag funderar mycket just nu. Inte på någonting som egentligen spelar någon roll, men lite på hur jag agerar bland människor och på hur folk uppfattar en vid olika tillfällen. Sen så funderar jag mycket på hur jag ska lyckas söka till universitetet när det krävs 130 i IQ bara för att förstå hur ansökningsprocessen ska gå till ... Men det löser sig väl kanske. Ska ta tag i det efter påskhelgen någon gång.
Och i bland så funderar jag på om det är meningen att det ska vara så här. Lite osäkert och lite för fundersamt. Jag ska nog försöka att inte tänka så mycket på saken.
P.S. Det har snöat i natt och i morse var det en snötäckt gata utanför huset. Olyckligtvis så vill jag betydligt hellre att det ska bli vår nu.

3 kommentarer:

Sophia sa...

Från en som också funderar en del; fundera inte för mycket på att du funderar...nöj dig med själva funderandet. Det brukar räcka.

Sandra Li sa...

Teresa, jag kan lova en sak, det spelar fan ingen roll hur mycket man funderar, man kommer inte fram till ett skit, och nar man gor det sa ar det nagtot mindre bra och da valjer man iaf att fundera om och i slutandan kommer man pa att man hela tiden vetat svaret pa det man funderat pa, om man bara tankt till lite. Komplicerat med livet.

Anonym sa...

klart du får länka te mig om du berättar hur man gör så ja kna göra desamme me du ;-) och du om de e te nån tröst jag funderar precis som du, kanske e de nån skrivar grej vi e så funderiga av oss :-S Kram pådä!