måndag, februari 25, 2008

Jumper

Ja, hallå igen. Det var ett tag sen nu, och mycket av lite har hänt. Alltså närapå ingenting. Några saker har dock utspelat sig under den senaste veckan: Jo och Reli har varit på ultraljud och fått foto på sin "onge". Har precis fått se det, och det är lite läskigt hur väl man kan urskilja fötter och näsa och allt möjligt. Allting verkar även vara väl med den/det/han/henne, och det är ju bra.

Sen så jobbade jag i lördags, vilket var tråkigt (behöver vi inte gå in något närmare på). Och i går tog jag och mor och far en hyggligt lång och trevlig promenad, innan jag gick på bio och såg
Jumper. Tyckte att den var underhållande och väl värd att se! (Och eftersom jag har letat bra böcker som inte är alltför verklighetsbaserade så har jag beställt boken som filmen är baserad på ... Så får vi se hur bra den nu är.) Min vana trogen så blev jag ju lite småkär i den arga, ironiska killen med spretigt hår ... Mmm.

Annars så är det lugnt. I morgon är jag ledig och då blir det bokrea för hela slanten. Nåväl. Det här är Teresa, för BloggRapporter, i Uppsala.
Lena, över till dig i studion.

2 kommentarer:

Teresa sa...

Jag kände mig som Bo A Orm när jag skrev det där sista ... Hmm. Undrar om jag är skadad av min barndom eller om min barndom skadades av mig?

Sophia sa...

Oh. Bo A. Orm. Det var fina minnen du väckte där! :)
Så bokrean har börjat nu lägligt till lönen kom alltså. Smaskigt. Får kanske gå ner och kolla någon dag snart medan det finns nåt kvar alltså.
Är Jumper filmen med Rachel Bilson för övrigt? Några snygga kläder att spana in?
Och fin frippa blev det också. Det är alltis skönt att få bli lite ompysslad.
Tjipp!