onsdag, juli 11, 2012

Viktras

Det är dåligt med uppdateringar här, märker jag. Det beror på att jag inte riktigt tycker att det händer speciellt mycket i mitt liv just nu. Jag bara jobbar och jobbar och jobbar. Och jag avskyr det.

Idag börjar jag trappa upp till riktig mat igen, efter att ha ätit sopporna i två veckor. Jag vägde 95,5 kg när jag började och nu väger jag 86,9. Så på två veckor har jag gått ner 8,6 kg. Det är rätt mycket. Fast, som sagt, typ tre kilo av det är vatten och det kommer nog tillbaka nu när jag börjar äta mat igen. Men ändå! 

För att stå ut med mig själv, jobbet och allt annat som jag inte är nöjd med just nu koncentrerar jag mig mycket på nästa hösts USA-resa. Jag letar hotell, hittar billiga flygresor och försöker skapa en rimlig budget för sex veckor. Det går så där, för att vara ärlig. Jag är otroligt rädd att jag inte ska hinna skrapa ihop så mycket pengar som behövs och då måste vi skjuta upp resan ett år till och det vill jag verkligen inte... 

Men ja, ja. Måste väl gå och göra mig i ordning för jobbet nu.

3 kommentarer:

Sandra Li sa...

Teresa, skönt med uppdatering! Grattis till viktnedgången. Äsch jobba på och se resan som morot så löser det sig. Kram

Ida sa...

Kan vandrarhem vara ett alternativ månne? Brukar bli klart billigare och man får träffa en massa folk. Alltid intressant att somna i ett rum med vissa människor och vakna upp i samma rum, men med andra människor =)

Ida sa...

Nä, smaken är ju som baken angående vandrarhem. Och ibland får man onekligen ta del av inte alltför angenäma saker. Såsom födelsedagsfest (inklusive rökning inomhus) när man vill sova, tjejer som får psykbryt när de ser ens orakade ben, folk som snarkar så högt att sängarna skakar, ungdomsgäng som spelar fotboll överallt och dygnet runt, kvävande tung svettlukt...

Men också somna till småprat och vågskvalp från havet, underbart efterlängtad sömn i mysig sovsal fullpackad med folk men ändå dämpad ljudnivå, nya bekantskaper och mycket "hej tyskar, ni är ju nästan svenska". Och så delade jag rum med en danska som lämnade efter sig en marabou daimkaka i rumskylen när hon flyttade ut. Bara en sån sak =)