tisdag, maj 11, 2010

Spretig uppdatering

Litteraturlektionen blev inställd, så nu har jag ytterligare en vecka på mig att läsa ut Great Expectations. Tur det, hade bara hunnit 170 sidor i går.

Ikväll ska jag jobba medan de andra har kassamöte. Blir inte så länge, så det känns rätt okej ändå, bara två och en halv timme.

På fredag morgon åker jag till Lund och hälsar på A med familj över helgen. Ska bli kul att träffa dem igen, plus att jag hinner läsa lite på tåget både dit och hem. Måste komma ihåg att ta med kameran.

Och apropå kameran så har jag börjat titta på en ny digitalkamera, eftesom min krånglar rätt mycket nu. Funderar på en Canon IXUS 210, en Sony Cybershot DSC-W310 eller en Nikon Coolpix S8000. Tror dock rätt mycket på Canons, eftersom det är en liknande jag har nu. Någon som har något tips annars?

Förresten så är det rätt mycket som jag vill se på bio nu. Robin Hood, Clash of the Titans och Prince of Persia (!) bara för att nämna några. När skolan har slutat ska jag gå och se dem allihopa.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Malva har en Canon G11, den är sjukt bra. Dock är det en kompaktkamera, och dyr som fan, men ändå. Mycket bra.

Sofia sa...

Ja... jag vet inte heller egentligen. Men tror att det är typ så att en kompaktkamera är lite mer som en systemkamera fast ändå ganska automatisk. Man behöver inte hålla på att byta objektiv och grejer men den kan ta jävligt schyssta bilder. Och den är större än en digitalkamera.