tisdag, april 14, 2009

Fika i söndags och IKEA i dag

I söndags var A + Ester och Albert hit till lägenheten och kollade på katterna. K stack in huvudet och hälsade, men kunde inte stanna eftersom han är jätteallergisk. Katterna hälsade glatt på Ester, men tog vida lovar kring Albert. Han är lite för liten än och de tycker nog att det är lite skumt med så små människor som spatserar omkring och är oförutsägbara. Tamaro tog tillflykt under pallen i sovrummet en stund, men kom fram igen sen och sa hejdå. Syster och syskonbarn kunde ju inte stanna så länge eftersom A är allergisk, och förresten så skulle vi hem till M&P och fika sen så det var lika bra. Det var överlag en väldigt trivsam dag. Fint väder också, och varmt när vi promenerade stockholmarna till tåget.

Den lediga dagen i dag har jag tillbringat med M&P igen, vi åkte till nya stora IKEA och kollade runt lite. Köpte en fotpall för 129:- och lite andra småsaker. Vykort, ramar och några förvaringslådor blev det. Och en klädrulle för nio spänn, eftersom min gamla snart är slut.

Sen jobbar jag resten av veckan, inklusive helgen. I morgon är sista dagen för att söka till universitetet till hösten, och sista dagen för att dra tillbaka sin ansökan. Inte för att jag har tänkt göra det ... Men i alla fall.

2 kommentarer:

Sandra Li sa...

Jag höll på att tappa bort mig själv på Ikea.. Men kan du inte byta bort sista timmen på måndag, jag kliver upp 03 på tisdag så jag pallar inte sena varianten..

Lena sa...

Har ni hunnit börja sakna mig ännu? :)