måndag, december 15, 2008

Toe much?

I fredags tappade jag en pall (tom, lyckligtvis, men dock) på stortån och det har gjort ont sen dess. Nageln ser ut som en zombienagel för den är alldeles vit. Lite läskigt. Får väl se hur det går, om den lossnar eller om den sitter kvar eller vad som händer.

Sen så har jag sett klart på första säsongen av Doctor Who (2005). Den slutade konstigt, lite för konstigt för min smak. Speciellt eftersom jag har blivit lite förtjust i Christopher Eccleston, som spelar titelrollen i säsong ett. Men! Jag hittade också var jag sett honom förut: I Heroes. (Och ja, jag länkar allting till imdb.com, det är en skitbra sida.)

Nu borde jag sova innan jag måste stiga upp och jobba igen. Har gått in på julschemat, vilket innebär oledig tisdag, men ledig fredag, sen ledig igen julafton, -dagen, och annandagen.

Undrar vad jag ska hitta på för nåt åt M i födelsedagspresent? Hon fyller år på söndag ...

2 kommentarer:

Sandra Li sa...

De kanske kommer pö om pö listorna. vi får se... Hur har du det? Förutom tån då? Själv har jag en svullen vad efter en spark och en grön arm efter ett bett. Stod faktiskt utanför Lutis idag, men vågade inte gå in...

Lena sa...

Ojojoj, ursäkta mig! Jag missade visst en bokstav. Och jag som hade MVG i alla svenskakurser, det kan man inte tro nu inte! ;)

Pallar är förrädiska! Håll dig undan från dem i fortsättningen!

Vad kul att jag fick se dig häromdagen, om än bara en kortis!

Kramar