söndag, augusti 03, 2008

Boring in the rain

Jag är så sinnessjukt uttråkad för tillfället så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det regnar ute, vilket innebär att vi sitter i stugan alla tre (M, P och jag) och glor på varandra. Katterna bor i förrådet och vill inte gå ut i sin tjusiga katthage eftersom det regnar. Ibland går jag dit och pratar lite med dem (jag sover även där inne på nätterna), men i regel så är ingen av oss speciellt pratsjuka. Det är lätt för dem, de sover ju 18 timmar om dygnet. Jag kan inte sova 18 timmar om dygnet, även om jag skulle vilja.
I går sorterade jag upp kryddskåpet (ja, vi har ett helt skåp med kryddor) i ren desperation. Dagen före bakade jag bullar, vilket också är en ovanlighet. Jag har börjat bearbeta mina föräldrar att vi ska åka hem någon dag tidigare eftersom det ska regna hela dagen i dag och halva dagen i morgon. De är inte så pigg på att skjutsa tillbaka oss tidigare, dock. Men vi får se, kanske kan jag övertala dem att åka på tisdag kväll och då hinner jag även vara med på Cissis avskedsfest på onsdag.
Å andra sidan så kanske jag lyckas hitta på någonting att roa mig med i två och en halv dag och då kan jag ju stanna så länge jag har tänkt. Vi får väl, helt enkelt, se.

1 kommentar:

Sandra Li sa...

Jag ser fram emot att träffa dig på onsdag!